Skrivet av: Anders | november 26, 2010

Entreprenörer mot rymden

Jag såg att ”Rymden idag” startat en ny serie blogginlägg om de nya privata rymdföretagen. Det ser lovande ut. Ämnet är viktigt, ska vi någonsin erövra rymden måste vi få verksamheten lönsam. Vi kan inte i längden bränna skattepengar på gigantiska statliga projekt. Då går det som med det i sig så underbara Apollo-projektet, en saga som varar ett årtionde men sedan tar slut, för att pengarna tar slut.

Vill man läsa mer om ekonomi och företag i rymdbranschen kan jag rekommendera bloggen http://www.arielspace.se/. Jag har inte lyckats hitta något RSS-flöde på den sidan, men med hjälp av page2rss.com så följer jag den såhär: http://page2rss.com/rss/96af7361d1e6d46904b187e827bfadee.

Skulle någon till äventyrs hitta hit utan att använda RSS-läsare så rekommenderar jag dig att börja använda det. Rymdbloggar är så många och ofta oregelbunda att det vore omöjligt att hänga med annars. De allra flest länkar jag samlat ute till höger går att kopiera och klistra in i RSS-läsaren (jag använder Google reader) utan att behöva leta på själva RSS-ikonen på bloggsidan i fråga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: